Kurš, tavuprāt, ir lielākais muļķis šajā situācijā? Izvēlies un uzzini savas atbildes raksturojumu!

Šodien mēs ierosinām nedaudz paspēlēties. Lūdzu, apskatiet attēlu un pasakiet, kurš no četriem cilvēkiem šķiet vislielākais muļķis? Atbilde var atklāt daudz arī par jums!

 

Ja izvēlējies Nr. 1

Tu esi cilvēks, kurš bieži vien izjūt bezspēku un piekāpjas. Tev šķiet, ka nevari ietekmēt situāciju, tāpēc nepieņem tās noteikumus. Tu vienmēr izvēlies klusēt un saglabāt mieru, jo strīdi un skandāli rada tev skumjas. Tu esi cilvēks ar labu sirdi un godīgu raksturu.

Ja izvēlējies Nr. 2

 

Tu esi cilvēks, kurš laiku pa laikam pieņem pārsteidzošus lēmumus. Tu nedod sev pietiekami daudz laika, lai analizētu situāciju, tādēļ pieļauj kļūdas, no kurām varētu izvairīties. Daži uzskata tevi par spītīgu, taču tas ir vairāk saistīts ar tavu rakstura stingrību.

Ja izvēlējies Nr. 3

 

u esi cilvēks, kurš vienmēr rīkojas impulsīvi un nekad neatsakās no sava mērķa. Tu vienmēr stāvēsi par savām tiesībām līdz pat pēdējam brīdim. Tu vari kļūt par izcili veiksmīgu biznesa cilvēku, jo stratēģijas pārdomāšana ir viens no taviem aizraušanās objektiem! Šajā jomā tev ir lieliska iespēja sasniegt augstus panākumus.

Lasi arī: Dūmvads tagad pašattīrās, un uz jumta nav jākāpj: pazīstams krāšņu meistars dalījās noslēpumā

Ja izvēlējies Nr. 4

 

Tu esi īsts dumpinieks! Dažkārt tu pat esi gatavs iet pret sevi, lai tikai kādam kaut ko pierādītu. Visas šīs “spēles” tevi tik ļoti aizrauj, ka tu pārstāj domāt racionāli. Tu esi dzimis revolucionārs.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment